Megnyit a Békási kertmozi

Június 17-től minden szerdán új filmmel jelentkezik a Békási kertmozi programsorozat az Óbudai Kulturális Központban. A szabadtéri kertmozi mindössze 500 forintos jegyárért kínál lehetőséget a közösségi szórakozásra vágyóknak – biztonságos környezetben.

A járvány enyhülésével egyre több szabadtéri helyen tölthetjük el ismét a hétköznap estéinket, egyrészt kiszabadulva a nappalik fogságából, másrészről pedig ismét találkozva a rég látott ismerőseinkkel. Erre kínál kiváló lehetőséget az Óbudai Kulturális Központhoz tartozó Békásmegyeri Közösségi Ház, mivel június 17-ről ismét beindítják Békási kertmozik sorozatukat.

A kertmozis koncepció lényege egyszerű: szabadtéri, biztonságos, mégis szociális környezetben vetítenek le szórakoztató filmeket, amelyekre olcsón ülhetnek be úgy a laza szórakozásra vágyók a barátaikkal, hogy közben nem kell tartaniuk a járványveszélytől. A belépő egységesen 500 forintba kerül minden alkalomra, a filmek pedig szerdánként 20.30-tól kezdődnek Békásmegyeren, a Csobánka téren.

A Kertmozi programja a közelgő hetekben:

Megnyit a Békási kertmozi

Június 17. szerda 20.30 – Kilenc élet (szinkronizált francia-kínai vígjáték, 87 perc, 2016)

Június 24. szerda 20.30 – 100 dolog (szinkronizált német vígjáték, 111 perc, 2018)

Július 1. szerda 20.30 – Lopott szavak (szinkronizált amerikai romantikus dráma, 110 perc, 2012)

Július 8. szerda 20.30 – Danny Collins (szinkronizált amerikai vígjáték, 106 perc, 2015)

Az Óbudai Kulturális Központ honlapja: https://kulturkozpont.hu/

Az Óbudai Kulturális Központ Facebook oldala:
https://www.facebook.com/obudaikulturaliskozpont/

Fotó: Kilenc élet / Óbudai Kulturális Központ