FRISS

Már csak három napig ragyognak a Rómain a karácsonyi fények


Vége van 2023-nak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van annak, aki azt hiszi, hogy lemaradt a karácsony tematikájú fényparkról, de szállj messze, bú, a Lumina Christmas Park még január 15-ig látogatható.

Nyugodtan kijelenthetjük: 2023 a fények éve volt Budapesten, számtalan lehetőségünk volt parkokban szelfizni, ahogy azt megírtuk mi is, sőt már 2024 elejére is tudtunk ajánlani valamit azoknak, akik a rövidebb nappalok miatt több fényre vágynak.

Még a Lumina Christmas Parkot is el lehet csípni!

Főleg családokra számítottak a Római fürdő 7 hektáros parkjában, ahol – nem meglepetésre – már november közepétől igazi karácsonyi hangulatban lehetett gyarapítani a családi fotóalbumokat. Akik nem jutottak el, azoknak még van pár napjuk arra, hogy az 1,2 kilométeres sétán bejárják és megnézzék a manók műhelyét, a pingvinekkel hitelesített jégvilágot, a rénszarvas ösvényt, egy karácsonyfaerdőt, felüljenek egy szánra, egy kisbuszra vagy egy körhintára.

A Lumina Christmas Park nyitvatartása:

  1. január 15-ig minden nap 16.00-től 21.00 óráig.

A margitszigeti Lumina Park, ahol Budapest múltjába lehet utazni a Palatinus strand területén, még tavaszig, március 4-ig látogatható.

(Kiemelt kép: Aradi Péter/Énbudapestem)