KULTÚRA

Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Weatherly Budapesten


Morgan Freeman, Woody Harrelson és Michael Weatherly is Budapesten forgat. A hollywoodi színészek közösségi oldalakra feltöltött budapesti fotókon bukkantak fel, jellemzően éttermekben készültek róluk fényképek.

A Dérynében fotózkodott a budai bisztró pincérével Morgan Freeman amerikai színész, aki a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja Budapesten. Korábban beszámoltunk róla, hogy Noszály Sándor teniszező az Instagram oldalán posztolt róla, hogy Budapesten futott össze Woody Harrelson hollywoodi színésszel, aki szintén a Szemfényvesztőkben szerepel majd.

De információink szerint itt van Budapesten Michael Weatherly is, aki az NCIS, azaz a tengerészeti nyomozószolgálat ügynökeiről szóló sorozatot forgatja a magyar fővárosban. Múlt hét második felében a Szabó Ervin Könyvtárban vettek fel pár jelenetet. Az Instagramon azt írta egy budai étterem előtt szelfizve, hogy „gyönyörű látnivalók, hangok, emberek teszik tökéletes helyszíné ezt a budapesti helyet”

Emlékezetes: 2023-ban is, kis túlzással ellepték a hollywoodi színészek Budapest utcáit. Nyáron Eddie Redmayne-t kaptuk lencsevégre, ahogy a június ötödikei diáktüntetésen sétált keresztül.

-
Kép: Merész Márton/Énbudapestem

Októberben Johnny Depp-et a Gerlóczy Kávéház előtt, a Városháza mellett lehetett látni, novemberben pedig Angelina Jolie az Operaházban nézte meg Verdi Rekviemjét.

Kiemelt kép: Déryné/Facebook