FRISS

Ünnepeld a szerelmet strandon vagy cápák közt


Összeállítottunk egy Valentin-napi programcsomagot akciós tételekkel. Van benne simogatás, szívecskék, de állatias dolgokat is lehet majd művelni.

Nem tudtuk nem meghallani, hogy már társadalmi igény van a szerelem ünneplésének destabilizálására is: léteznek már olyan anti-Valentin akciók, mint a szakítós bulik vagy a hogyan nevezz el csótányt és patkányt az exeidről. Mi mégis azokra gondoltunk elsősorban, akik február 14-én, egy eredetileg angolszász, vallásos hagyományra, de ma már főleg az üzletre építve ünneplik meg azt, hogy valamilyen jellegű érzelmeket táplálnak egy másik emberi lény iránt.

Reggeli után…

...jó ötletnek tűnik egy kis fürdőzős élmény a Városligetben. A Széchenyi Gyógyfürdőben február 14-18. közötti időszakban különböző, privát romantikázást támogató csomagokkal csalogatják a vízi pihenés rajongóit. A legkomolyabb összeállításban masszázstól kezdve a vacsorán át egy privát deluxe szobáig minden van.

Napközben…

...elmehetünk a cápás állatkertbe vagyis a Tropicariumba ráját simogatni, ahol a szerelmespárokat 15% kedvezménnyel várják. Érdekes elsőrandis programnak tűnik szerelmespárnak kiadni magunkat és a síkos állatokat simogatni. 

Tropicarium
Kép: Tropicarium

 

Sötétedés után…

...érdemes a Lumina Parkba menni, ahol a helyszínen, a jegypénztárnál a „Lumina randi” kifejezés elsuttogása után féláron juthatunk jegyhez, vagyis „egyet fizet, kettőt kap” akcióval várnak minket. Aki mostanáig halasztgatta a Palatinus (vagy bármelyik) strand sötétedés utáni meglátogatását, ennél jobb alkalmat úgysem talál.

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy február 14-én, a BudapestGO alkalmazásban 150 forintért lehet napijegyet venni, így az egész napos buszos romantikázást is megúszhatjuk ennyiből. 

 

Vagy…

...ünnepeld a szerelmet ingyen a Római-parton vagy otthon, akár minden nap!

 

(Kiemelt kép: Merész Márton/Énbudapestem)