STÍLUS

Újra egy rakpartnyi lehetőséget kínálunk a világhíres kelet-európai kreativitásod szárnyalására


Ha évek óta folyamatosan azt érzed, hogy neked sokkal jobb ötleteid vannak, mint másoknak, akkor kattints ide, mutatunk valamit!

Ez már a harmadik év, hogy nem múlik el nyár úgy, hogy a város kicsit ne kapja vissza a Duna-partját. Tavaly a budai alsón pezsgett az élet óráshomokozóval és sütögető helyekkel, előtte a pesti oldalon lett izgalmas közpark a belvárosi autópálya helyén. 

Idén nyáron hétvégente újra nincs autós forgalom a pesti alsó rakpart belvárosi részén, az itt kialakított pihenőparkba vár a Valyo mindenkit, hogy közelebb kerüljünk a városi terekhez és a folyóhoz. Az autós forgalomtól felszabadított rakpart csak arra vár, hogy az ötleteid nyomán szolgáltatásokkal bővüljön, rendezvények szerveződjenek – párok, sportolni és szórakozni vágyók, családok gondolják azt, hogy ide újra érdemes volt kijönni és lelassulni kicsit.

2023.04.22.
Kép: Pelikán János/kepszerk.hu

 

Ez a projekt azért jó, mert - lássuk be - ritkán van arra lehetőség, hogy egy ötletelést követően ne neked kelljen a pénzért rohangálni, és a kapcsolatrendszer hiányán vagy a szervezésen se akadjon meg a dolog. Itt és most távolról sem a nulláról kell indítani a dolgot, tőled csak a kreatív energiákat várják a szervezők, a megvalósulásban pedig garantáltan segítenek majd.

Szerintünk ne akarj ide fapados leszállópályát vagy akkumulátorgyárat építeni, de a dinamittal halászó verseny és a sittel kacsázó bajnokság sem tűnik befutónak, mert van egy olyan megérzésünk, hogy ha az ötleted környezetbarát, fenntartható, szórakoztató, egyedi, izgalmas, érdekes akkor nagyobb eséllyel valósul meg, és lesz népszerű. Egyébként nincs rossz ötlet, a legrosszabb, ami történhet, hogy kitalálsz valamit és az nem valósul meg – ez klasszikusan a “nincs veszítenivalód” helyzet.

2023.04.23.
Kép: Pelikán János/kepszerk.hu

 

Ide lehet a csodás ötleteidet dobálni, és elolvasni, hogy milyen feltételek mentén valósulhatnak meg. Egész nyárra (pontosabban szeptember végéig) lehet tervezni: 

RAKPART 2023 PROGRAM ÖSSZEHANGOLÓ (google.com)

A RAKPART 2023 a Valyo - Város és Folyó Egyesület, Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapest Brand Zrt. együttműködésében jön létre.

(Kiemelt kép: Pelikán János/kepszerk.hu)