FRISS

Valentin-napon 150 forintért adja a napijegyet a BKK


A BudapestGO születésNAPIjegy 2023. február 10-től vásárolható meg a BudapestGO-ban.

Ha az ügyfél a BudapestGO alkalmazásban vásárolja meg. A BKK így ünnepli az applikáció egyéves születésnapját, de a 150 forintos ár Budapest 150 éves szülinapjára is utal – a BKK fontos együttműködő partner a Főváros másfél éven át tartó rendezvénysorozatában.

A BudapestGO születésNAPIjegy 2023. február 10-től vásárolható meg a BudapestGO-ban, illetve a többi, mobiljegyet árusító applikációban, és február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel.

A BKK többfunkciós szolgáltatást, nyújtó applikációját, a BudapestGO-t több mint 2,2 millióan töltötték le az elmúlt egy évben és már 1 millió ügyfél használja rendszeresen, írják a közleményükben. Ezzel az egyik legnépszerűbb magyar fejlesztésű alkalmazás lett a piacon.

A BKK jegyértékesítésében már több mint 20 százalék a digitális jegyekből származó bevétel aránya, amelynek kétharmadát a BudapestGO-ban történt vásárlások jelentik.

A BKK folyamatosan bővíti az alkalmazás kényelmi funkcióit. Segítségével Budapest mellett a teljes agglomerációban tervezhetők utazások, hiszen az applikáció lehetőséget nyújt a MÁV-START elővárosi vonatjainak, a MÁV-HÉV járműveinek és a Volánbusz agglomerációban közlekedő járatainak valós idejű követésére.

Nemcsak a budapesti járatokra, hanem a távolsági buszokra és csaknem minden nagyobb magyarországi város helyi közösségi közlekedési eszközére is lehet helyi vagy helyközi jegyet, bérletet váltani az alkalmazásban.

Ahogy az Énbudapestem is megírta, felhasználók láthatják a Volánbusz 300-899 számú regionális járatainak aktuális helyzetét, illetve azt is, hogy azok pontosan mikor érkeznek egy megállóba, vagy mikor indulnak onnan tovább.

Emellett számos egyedi funkciót kínál a szolgáltatás: egyebek mellett automatikus bérletmegújítást, járműről való tervezést, testre szabható értesítéseket például kedvenc járatainkról.

Márciusban újabb mérföldkőhöz érkezik a BudapestGO. A mobiltelefonos fizetés során is használt NFC-technológiának köszönhetően 4 lépéssel kevesebb és 10 másodperccel rövidebb lesz a jegyérvényesítés és a bérletbeolvasás.

 

(Kiemelt kép: freepik.com)