FRISS

Éjszakai korizás és bulihangulat lesz a Műjégen


Jégdiszkó és éjjeli korizás? Február 18-án a Városligeti Műjégpályára igazi bulihangulat költözik, és egészen hajnali 1-ig korcsolyázhattok majd jobbnál jobb zenékre!

Az egyik leghangulatosabb téli program Budapesten tagadhatatlanul a városligeti koripálya jegén való suhanás, amiből soha nem elég, és általában szomorúan csatoljuk le a korcsolyáinkat este.

Most azonban itt az alkalom, hogy éjszaka is a jégen maradjunk, ugyanis a délelőtti és esti „műszak” mellett éjjelre, 21.00 és 01.00 óra között is kinyit a pálya!

Fotó: Bartha Dorka

Az este első felében a jégpálya rezidens dj-je, Antal Imi mixeli majd a legnagyobb slágereket, hogy még jobban csússzon a korcsolya a jégen, majd az éjszakai nyitva tartás alatt Regán Lili hozza el a legmenőbb zenéket! Mikor ki tolja a legjobb mixeket?

  • Mobfeszt - Antal Imi (21:00-22:30)
  • Dj Regán Lili (22:30-23:30)
  • Mobfeszt - Antal Imi (23:30-01:00)

Fontos, hogy az éjszakai nyitva tartásra kizárólag az eseményre szóló jeggyel lehet belépni (más jegytípussal, bérlettel nem.), az online jegyek hamarosan elérhetőek lesznek a jégpálya honlapján. A korhatár 16+, ezalatt felnőtt kísérővel lehet bejönni. Korcsolyakölcsönző jegyre is lesz lehetőség (ha nincs saját korid), ez 3000Ft + 2000Ft készpénzes letét.