FRISS

A Mikulás fényparkot csinált a Római Strandból


Még sosem volt ennyi lámpácska Budapesten: újabb fényes látnivaló nyílt, de ezúttal kifejezetten a családokra számítanak a karácsonyi tematikával. Nézd meg a képgalériánkat és a videónkat a parkról!

Az első budapesti fénypark sikere után a Palatinus strandon (200 ezer látogató sétált ki miatta a Margitszigetre), ebben az évben kaptunk új, Budapest születésnapját ünneplő installációkat, ugyanezen a helyszínen. Azóta megnyitott egy újabb attrakció a Fűvészkertben is, és idén a főváros is karácsonyi díszkivilágítást kap.

Ezzel még nincs vége – ha valaki még több kis LED izzóra vágyik, ahogy tematikusan, szép sorba szervezve különböző látványelemeket adnak ki, akkor itt a legújabb fénypark: a Lumina Christmas Park.

Főleg családokra számítanak a Római fürdő 7 hektáros parkjában, ahol – nem meglepetésre – igazi karácsonyi hangulatot kapnak azok, akik nem tudnak várni december végéig a karácsonyi hangulattal. Több zónában számtalan installáció és interaktív elem várja a vendégeket a mintegy 1,2 kilométeres sétán. Bejárható a manók műhelye ajándékgyárral, jégvilág pingvinekkel, jégcsapokkal, rénszarvas ösvény és karácsonyfaerdő, lesz karácsonyi posta, ahol fel lehet adni a Mikulásnak írt levelet, fel lehet ülni a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára, végül a Mikulás házában is vendégeskedhetünk a Rómain.

A Lumina Christmas Park nyitvatartása:

2023. november 11-től  2024. január 15-ig

Minden nap 17-től 21 óráig

A park címe: 

Római Strandfürdő 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 2.

(Kiemelt kép és galéria: Aradi Péter/Énbudapestem)

Nézd meg a Lumina Christmas Parkról készült videónkat, ha nem jön be elsőre, frissítsd az oldalt!

@enbudapestem Újabb fényes látnivaló nyílt Budapesten, ezúttal a Római Strandon. A Lumina Christmas Park a hét minden napján várja a karácsonyi hangulat szerelmeseit! #luminapark #rómaifürdő #budapest #énbudapestem #fy #fyp #magyartiktok #tiktok #tiktokgood #musically #love #follow #followforfollowback #like #music #tiktokmemes #cute #likeforlikes #tiktokhot #duet ♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey