STÍLUS

Milyen lett a Pünkösdfürdő park? És a méhlegelő? Több árnyék kell? Mondd el!


A főváros tavaly alakította ki Óbudán az új, hét hektáros Pünkösdfürdő parkot, ami Európa Zöld Városa Nemzeti díjat ért. Jobb lett tőle az élet? Ha kitöltöd a kérdőívet, kiderül!

2022 tavaszán adták át az új Pünkösdfürdő Parkot, mi nyáron mentünk ki, hogy megnézzük zöldellő pompájában – így írtunk róla.

A másfél kilométer hosszú, Budapest első esőparkjával és 600 új fával felturbózott terület még Európa Zöld Városa Nemzeti díjat is kapott – erről itt emlékeztünk meg.

Budapest legészakibb óriászöldjével kapcsolatban pedig most kérdőív készült.

A kérdések között a park megközelíthetősége ugyanúgy ott van, mint a kutyafuttató – vajon elég messze van a játszótértől? De fel lehet újra tépni a tapaszt a méhlegelő témájáról, és azt is közölheted, hogy az idei forró nyár után szeretnél-e több árnyékot a homokozó gyerekek fölé. Természetesen van olyan box is, ahova bármit be lehet írni. A kitöltés név megadása nélkül történik, de nyilván a konstruktív hozzászólásokat, javaslatokat fogadják szívesen.

A Pünkösdfürdő parkkal kapcsolatos látogatói kérdőívet itt lehet kitölteni.

Az irányított kérdések megválaszolása mellett arra is van lehetőség, hogy megoszd a véleményed. Az eredményeket a válaszok rendezése és összesítése után a Radó Dezső Terv honlapján lehet majd olvasni.

(Kiemelt kép: Adrián Zoltán/Képszerkesztőség)