KULTÚRA

Hatalmas buli kerekedett a Ferenciek terén vasárnap – videó


„Metró szele borzolja a hajunkat” címmel hirdetett közös eseményt a Katona József Színház és a BKK vasárnap délutánra - megtelt érdeklődővel a Ferenciek tere aluljáró. Videó.

Álarcos fiatalok, hangos zene, jó hangulat, interaktív helyszín és megannyi érdeklődő – ez jellemezte vasárnap délután a Ferenciek tere metróaluljárót, ahol interaktív előadást szerveztek a Katona színészei és a Katona Klub és Táp Színház fiataljai.

Interaktív, zenés előadást rendezett a Katona József Színház és a Budapesti Közlekedési Központ a Ferenciek tere metróaluljáróba vasárnap délutánra Részletek az ÉnBudapestem.hu-n! #budapest #budapesthungary #ferenciektere #előadás #katonajozsefszinhaz #bkk #fy #fyp #foryou #foryourpage ♬ Swing - Max Farrar

(Ha nem jön be elsőre a videó, frissítsd az oldalt)

Az egy órás előadás célja az volt, hogy különböző művészeti ágaknak teret adva gondolkodjanak és dolgozzanak a metró különböző tereiben, teremtsék meg a metró emblematikus és titokzatos figuráinak az élettereit és karaktereit, az utazóközönség mindennapos helyzeteit állítsák szürreális megvilágításba, hogy a közönség előtt megszülethessen a metró eddig ismeretlen világa. Mindez zene, fények, előadások, videók és végül a közönség bevonásának segítségével.

Az esemény a Budapest 150 emlékév keretében, a Fővárosi Önkormányzat támogatásával valósult meg, az rendezvényen a főpolgármester is jelen volt, aki Facebook-oldalára röviden annyit írt: A kultúra mindenkié!

 

 

Borítófotó: Nyírő Simon / BKK