FRISS

Ellopták a Balkan Fanatik buszát, benne a zenekar teljes felszerelésével


A rendőrség már keresi a buszt, de az együttes minden segítségre számít. Két koncertet már megcsináltak kölcsönhangszerekkel, de különösen a dobszerkó miatt fáj a szívük.

Péntek éjszaka ellopták a NEZ-246 rendszámú, ezüst Ford Transit buszunkat, benne a zenekar felszerelésével – tudta meg az ÉnBudapestem a Balkan Fanatik együttes tagjaitól.

Mint elmondták, a buszt a II. kerületi Balogvár utcából lopták el, és bár volt benne nyomkövető, amely egy darabig még mutatta, hogy hol jár az autó, de aztán a jel megszűnt, valószínűleg zavarják vagy kiiktatták. A nyomkövetés szerinti legutolsó címen, a XVIII. kerületi Bihar utcában jelzett utoljára a rendszer, de már ott sincs a busz.

A rendőrségi feljelentés természetesen megtörtént, de minden segítségre számítanak – tették hozzá.

A lopással kapcsolatban a közösségi médiában felhívást tettek közzé, ebben a posztban látható az ellopott busz, de látható a nagyjából kétmillió forint értékű dobfelszerelés is, valamint egy tételes lista.

 

A Balkan Fanatik tagjai azt ígérik, hogy a lopás ellenére is megtartják mindegyik koncertjüket, és a nehézségek ellenére is óriási bulikat csinálnak. A hétvégén már túl is vannak pár eseményen, amiket kölcsönhangszerekkel oldottak meg.

(Kiemelt kép: A Balkan Fanatik zenekari busza / Forrás: Balkan Fanatik)