KÖZÉLET

Kívül-belül megszépült a Kamaraerdei Idősotthon


Újrafestett padok, színes virágos ládák – több mint száz önkéntes segítségével újult meg a Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthonának környezete.

A Kamaraerdei idősotthon – az Önkéntes Központ Alapítvánnyal és az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-vel karöltve – több mint száz önkéntes segítségével felújította az intézmény területén lévő betonfalfelületeket, a parkban elhelyezett kővirágládákat, a sétány falát pedig grafikai falfestéssel díszítették. Ezzel a régi, kopott falfelületeket szebbé, a parkot pedig még otthonosabbá varázsolták az idősek számára.

Fővárosi
 Festés elött  Kép: Merész Márton/Énbudapestem

Az eseményre ellátogatott László Imre XI. kerületi polgármester és Bősz Anett főpolgármester-helyettes is, aki szerint nagyon fontos, hogy ez a kezdeményezés a törődés és gondoskodás üzenetét is magában hordozza.

Fővárosi
Kép: Merész Márton/Énbudapestem

Bősz Anett közösségi-oldalán azt írja:

„Régi virágládák, kerítések, támfalak újultak meg, keltek új életre. Boldogok vagyunk, hogy a Városháza Budapest-család felfogásához hasonlóan, mások is a honfitársainkkal való törődést tartják a legfontosabbnak”.

(Kiemelt kép: MerészMárton/Énbudapestem)