STÍLUS

Vizuális kaland a 777 éves Budavári Palotával a főszerepben


Egy órára a várnegyed épületeiben kalandozó Hunyadi-hollónak képzelhetjük magunkat ezzel a drónvideóval.

A Budavári Palota kupolája alól indít a közel egy órás videó és mire megszólalnak Mike Oldfield elektronikus kis harangocskái, addigra a látvány már be is szippantott minket. Turisztikai videónak is simán el lehetne sütni az egy egyébként húsz éve bulit szervező csapat, a Be Massive főleg drónokkal felvett videóját

 

Vágóképnek hol az elégedett DJ-t, Metha-t kapjuk exkluzív helyszínen, máskor egy olyan emléktáblát, amit hétköznap nem biztos, hogy el tudnánk olvasni, de kiderül belőle, hogy a vár építésének kezdete 1246-ra, egészen IV. Béla II. honalapító és Budavár “ötletgazdája” idejére tehető.

A képzeletbeli holló elrepül még a Várkert bazár és a Mátyás-templom fölött, bekukkant a még újszagú Főőrség és Lovarda épületeibe, leleplezi a sokak számára még mindig újdonságként ható, a Krisztinára néző Török kertet, ami rózsákkal és szökőkúttal idézi meg az ottomán időket. Többször visszatérünk a folyóba ugrás elől lovát fékező Savoyai Jenőhöz és megnézhetjük, hogy milyenek a Duna hídjai naplementében.

Kiemelt kép: Be Massive