KULTÚRA

Kreatív díjat nyert a Budapest Hősei projekt


60 intézmény és közmű munkatársai dolgoznak a város lakóiért nap mint nap - ők Budapest hősei. Október 17-én a legjobb HR megoldásokat ismerte el a szakmai zsűri. A HRKOMM Award-on Employer branding kampányok közösségi megoldások kategóriában arany fokozatú elismerést kapott a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Brand projektje, a Budapest Hősei.

A HR szakma a Fővárosi Önkormányzatot munkáltatóként is elismerte a díjjal, hiszen a Budapest-család a városért dolgozik. Ez a kétmilliós, örökké mozgásban lévő metropolisz sok hétköznapi hőst rejt. Olyan embereket, akik ugyan nincsenek reflektorfényben, de munkájuk és elhivatottságuk nélkülözhetetlenné teszi őket városunk életében.

Budapest egyesítésének 150. évfordulóján, 2023-ban már bemutattuk nektek őket: olyan szakembereket, akiknek hálásak lehetünk a mindennapokban. 

Tudtad, hogy 60 intézmény és közmű munkatársai dolgoznak Budapest lakóiért nap mint nap? A Budapest-család dolgozói tartják mozgásban a várost, ők működtetik, teszik zölddé, szolidárissá, szabaddá és sokszínűvé ezt a helyet, szinte láthatatlanul, nap nap után. Budapest Hőseit közvetlen kollégáik választották meg, a róluk olvasható történeteket, méltatásokat is ők, a munkatársak írták.

Idén már harmadik alkalommal nyert kreatív díjat a Budapest Hősei projekt - az Arany Penge és a  Hipnózis után - amire nagyon büszkék vagyunk.

 

HRKOMM Award

Projekt: Budapest Hősei

Pályázó: Budapest Brand nZrt.

Megbízó: Budapest Főváros Önkormányzata

Díj: Arany

Kategória: HR-kampányok munkavállalói életciklusok szerint / Közösségépítő megoldás