FRISS

Több tízmillióan követik őket, most Budapesten vannak


Nemzetközi hírű influenszerek árasztották el Budapestet, egyszerre két eseménysorozat miatt érkezhettek a magyar fővárosba. Szpottolásra fel!

Legalább ötven külföldi blogger, vlogger és 100 magyar tartalomgyártó érkezett a szerdától péntekig tartó Budapest Influencer Tripre – írja a 444. A színésznők, énekesek mellett a várost járja

  • Hannah Stocking humorista, akit 28 millióan követnek a TikTokon,
  • a Kassán született, magyarul is beszélő youtuber, David Dobrik, akinek 17,5 millió feliratkozója van
  • Haley Kalil modell, akit közel tízmillióan követnek a TikTokon
  • Tommy Fury bokszoló, akinek 5,4 millió Instagram-követője van
  • az Elevator Boys fiúbanda három tagja, akiket 2,5 millióan követnek,
  • és Amy Jackson brit szinésznő, akit 14 millióan követnek az Instagramon

A hírességek egy villásreggelivel indítottak a Párisi Udvarban szerda reggel, délután pedig egy zenés-táncos rendezvényre mentek a Halászbástyához.

A szerdai nap nem csak nekik volt eseménydús: a Vörösmarty téri Dorothea luxushotel is megnyitott. A rendezvényen, amin szintén több influenszer vett részt, Orbán Ráhel is felszólalt. Ez a megnyitó viszont már a Spice of Budapest programsorozat része, ami szinte egybeesik a Budapest Influencer Trippel. A többnapos esemény-sorozat végén a vendégeket helikopterrel szállítják egy sárvári szállodába, ami a Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST Group érdekeltségébe tartozik. A 444 azt írja, a Spice of Budapest program megszervezése és lebonyolítása több milliárd forintba kerülhetett.

(Kiemelt kép: Spice of Europe Festival. Visit Hungary/facebook)