KÖZÉLET

Hatalmas kedvezmények és aktuális programok – ez az ÉnBudapestem applikáció


Tavaly nyár óta hozzáférhető a budapestieknek szóló, városi szabadidős életet és kultúrát segítő alkalmazás, melyből értesülhet aktuális programokról, olvashat híreket és kedvezményeket is kaphat a főváros intézményeiben.

Eddig 36 ezren regisztráltak a 2023 nyarán indult az ÉnBudapestem alkalmazásra. Az applikáció

az  fővárost érintő aktuális hírek mellett, folyamatos tájékoztatást kaphatunk a városban zajló programokról és eseményekről, és ezekhez esetenként kedvezményt is biztosítanak.

Az alkalmazás célja elsősorban az, hogy ellensúlyozza a megemelkedett lakossági és önkormányzati terheket, még sikeresebbé, ugyanakkor elérhetőbbé tegye a kulturális programokat. A Budapest Brand Zrt. ÉnBudapestem applikációja segítségével a városlakók továbbra sem szorulnak ki a lehetőségekből, a fővárosi intézmények pedig magasabb látogatószámra számíthatnak.

Aktuális ajánlatok

Az ÉnBudapestem applikációra regisztrálók most 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Mai Manó Házba de az alkalmazásban található QR-kód felmutatásával szintén 20 százalék kedvezményt kapunk fogyasztásunk árából a Madhouse bisztró és sörbárban.

Az app 10 százalékos kedvezményt biztosít az egyetlen budapesti Star Wars kiállítás belépő árából, de április 2-ig akciósan vásárolhatunk bármely Molnár’s Kürtöskalács termékből.

énbudapestem
Kép: Budapest Brand

 

Az állandó kedvezmények mellett olyan programajánlókat is találhatunk, mint a február végéig látogatható Sárkány Éve Lampion Fesztivál, a Kiscelli Múzeumban megtekinthető Divat és Város kiállítás, vagy éppen a handpanes jóga a belvárosban.

Az applikáció ide kattintva minden 18. életévét betöltött, budapesti lakcímmel rendelkező személy számára elérhető és letölthető.

Így tudod érvényesíteni az appban a kedvezményeket

  • Ha elmúltál 18 éves és rendelkezel budapesti lakcímkártyával, töltsd le az appot és regisztrálj!
  • Váltsd ki a virtuális kedvezménykártyád az adataid megadásával!
  • Regisztrációt követően aktiválják az appban a QR-kódodat, amit a képernyő jobb felső sarkában találsz majd.
  • Az elfogadóhelyeken az appban található egyedi QR-kódod bemutatásával érvényesítsd a kedvezményed!