FRISS

Budapesten van Michele Morrone, a 365 nap sztárja


Ez a bejegyzés egy közvetítés része.

Tovább a közvetítéshez

A 33 éves olasz színész hétfő este óta tartózkodik a magyar fővárosban.

Michele Morrone, akit a legtöbben a 365 nap-trilógiából, Massimo Torricelliként ismerhettek meg, jelenleg Budapesten tartózkodik, ami a saját közösségi oldalán megosztott sztoriból derült ki, ugyanis azon látható a Lánchíd – szúrta ki az NLC.

A 33 éves olasz színész hétfő este óta tartózkodik a magyar fővárosban. ittlétének oka egyelőre kérdéses, sokak szerint azonban elképzelhető, hogy koncerthelyszínt néz egy esetleges turnéjához. A népszerű sztárnak a színészet és a modellkedés mellett a zenére is van ideje. Debütáló albuma 2020-ban, míg legutóbbi lemeze tavaly szeptemberben jelent meg.

Michele
Kép: NETFLIX

 

Februárban szintén Budapestre érkezik Russell Crowe, Rami Malek és Michael Shannon is. A hollywoodi színészek fővárosunkban forgatják a Nürnberg című filmet, ami egy eddig ismeretlen perspektívából mutatja be a nürnbergi per eseményeit.

Emlékezetes: 2023-ban kis túlzással ellepték a hollywoodi színészek Budapest utcáit. Nyáron Eddie Redmayne-t kaptuk lencsevégre, ahogy a június ötödikei diáktüntetésen sétált keresztül, októberben Johnny Depp-et a Gerlóczy Kávéház előtt, a Városháza mellett lehetett látni, novemberben pedig Angelina Jolie az Operaházban nézte meg Verdi Rekviemjét.

Már korábban is számos rendező fedezte fel a Budapestben rejlő filmforgatási lehetőségeket.

Steven Spielberg 2005-ös München című világhírű filmjében Budapestet egyszerre alakította át Rómává, Párizzsá, Londonná és Hollandiává. Az Eric Bana és Daniel Craig főszereplésével készült thrillerben párizsi helyszínként tűnik fel az Andrássy út és a Gerlóczy Kávéház, az Operaház környéke a filmben Rómát, a Marriott Hotel Londont, a Puskás Stadion Münchent "alakítja".

Angelina Jolie a József Attila lakótelepen forgatta a boszniai háborúról készült filmjét, ugyan itt készült a Fauda című izraeli Netflix sorozat is, melyben Brüsszelben élő bevándorlók negyedeként tűnt fel a IX. kerületi lakótelep. 

A '95-ös Evita című filmben Buenos Aires-t jelenítette meg az Andrássy út, a Keleti pályaudvar és az Alkotmány utca.

Brad Pitt és Robert Redford főszereplésével készült Kémjáték című filmben Kelet-Berlinként bukkannak fel a magyar főváros utcái.

The Alienist című sorozat a Lónyai utcából csinált 19. század végi brooklyni piacot.

Az Atomszőke - David Leitch rendezésével és Charlize Theron főszereplésével - 2017-ben bemutatott amerikai akció-thrillerben Budapest egyszerre volt Kelet- és Nyugat-Berlin.