FRISS

Mentőszolgálat: vizsgálat indult Curtis anyjának ügyében


Ez a bejegyzés egy közvetítés része.

Tovább a közvetítéshez

Vizsgálatot indított az Országos Mentőszolgálat Curtis édesanyjának ügyében. A nőt a betegszállító a kórházból hazavitte és a kinti hidegben ültették le mezítláb.

Vizsgálatot indított az Országos Mentőszolgálat az ismert rapper édesanyjának ügyében – jelentette be Győrffy Pál, a mentőszolgálat kommunikációs vezetője. A Blikk arról írt, hogy  Curtis édesanyja a napokban rosszul lett mentőre és orvosi ellátásra szorult.

A rapper azt írta, több órát kellett várni a mentőre, majd a kórházban szerinte rossz körülmények között látták el, ezután pedig hazaszállították anélkül, hogy őt értesítették volna, és még a lakásba sem vitték be az asszonyt, a kinti hidegben ültették le mezítláb egy köntösben.

Az Országos Mentőszolgálat szerint mulasztás történhetett. "Hivatalos panasz eddig hozzánk nem érkezett. A sajnálatos esettel kapcsolatos kérdésekre első körben a betegszállító cég belső vizsgálata adhat választ" - jelentette ki Győrffy a Blikknek.

FRISSÍTÉS: Széki Tibor, Curtis testvére az ATV Híradónak elmondta, a betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta őt, bocsánatot kért a családtól. Hangsúlyozta, hogy az ő beosztottja hibázott, így azonnali hatállyal el is küldte a cégtől.