FRISS

2000 diák ingyen korcsolyázhat a Városháza Téli élményparkjában


November 24-től a Városháza Téli Élményparkja közepén egy jégfolyosóval kibővített koripálya várja az érdeklődőket, amin most 2000 diák és tanáraik ingyen korcsolyázhatnak.

110 méter hosszú jégfolyosóval és több, mint 500 négyzetméteres jégpályával várja a vásározókat idén a főváros egészen január 7-ig. November 29. és december 22. között hétköznaponként 8-tól 16 óráig pedig ingyen lehet korcsolyázni a Városháza Téli Élményparkjának jégpályáján. A 2000 helyre tíz év feletti általános és középiskolás diákok – akik hajlandóak szabadidejüket is tanáraikkal tölteni – jelentkezhetnek, de csakis csoportosan. Jelentkezni ezen az űrlapon lehet, ahol minden hasznos és fontos információ, többek között a még elérhető és gyorsan fogyó szabad helyek száma is megtalálható.

A helyszínen – a készlet erejéig – korcsolyát is lehet majd kölcsönözni, melynek költsége 1500 Ft, diákigazolvány vagy személyi igazolvány ellenében. A szervezők arra biztatják az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal korcsolyát, hogy biztosan jusson mindenkinek.

A szelfizni vágyó csoportokat a korcsolyázás mellett karácsonyi installáció, fényoroszlánok és fotófal is várja.

Korcsolyapálya
Kép: Merész Márton/Énbudapestem

Egyéb programok a Téli Élményparkban 

A Városháza Parkban december 3-án, az első adventi vasárnapon közös gyertyagyújtással készülnek a szervezők, december 6-án viszont a Mikulással is lehet majd fotózkodni és korcsolyázni

(Kiemelt kép: Merész Márton/Énbudapestem)