KULTÚRA

Nehezen találsz neked való programot? - Elindult a Telekom Spots


Viszlát FOMO-pánik, meg Facebook eventek böngészése, mostantól egy helyen kereshetünk a legjobb budapesti programok között.

Az oldalt végiböngészve elég színes és széles a kínálat, a Telekom Spots fókuszában a zenén túlmenően megjelenik a színház, a tánc, a kiállítás, a gasztronómiai és fashion eventek, és a vásárok, bemutatók, workshopok is. Ráadásul előzményünk alapján hasonló eseményeket is feldob ajánlásként, de mindenféle szűrők szerint (hely, idő, műfaj), átláthatóan is kereshetünk. 

A már fent lévő programok mellett a felhasználók is javasolhatnak és készíthetnek eseményt, amik szerkesztői elbírálás útján kerülhetnek ki az oldalra. De kiemelt, kurátori ajánlókkal is készülnek, amiket olyan, a fővárosi kreatív közegből ismert arcok, mint Hédinke, Schoblocher Barbi (Blahalouisiana), Bakonyi Alexa színésznő vagy épp Miskovits Marci állítanak össze.

Fotó: Soós Bertalan

Az oldal elindítása mögött hasonló indíttatás munkál, mint a már jól ismert Telekom Electronic Beats események mögött is – vagyis lehetőséget, felületet és támogatást nyújtani a hazai szabadszellemű alkotóknak. Egyelőre a fővároson van a fókusz, de tervezik a nyitást a vidéki programok felé is. 

(Kiemelt kép: Soós Bertalan)