KULTÚRA

Újra kinyit a Viadukt Terasz


Az első szezon után, május 18-án ismét megnyitja a kapuit a Viadukt Terasz, ami a város legjobb kilátásával és ezer programmal vár idén is.

A belső tér egyedülálló indusztriális környezete, a város egyik legszebb panorámájával egészül ki a Jane Haining Rakparton, idén még több programmal, workshoppal készülnek a szervezők, a nyitónapon pedig rögtön kiállítással és party-val indítanak.

-
Kép: Merész Márton/Énbudapestem

 

Május 18-án, délután hatkor nyílik meg a Viadukt Terasz idei első kiállítása Tóth Dávid festőművész legfrissebb alkotásaival. A művész tárlatvezetést is tart majd, így érdemes pontosan érkezni.

-
Kép: Merész Márton/Énbudapestem

 

Az este további részében pedig a Bladerunnaz csapata, hazánk egyik legmeghatározóbb underground zenei kollektívája az alkalomhoz méltó nyitással készül az estére, ahol a lelkesebbek újra drum’n’bass-re ikszelhetnek, a többiek pedig sörrel a kézben bólogathatnak a pesti alsó rakparton.

2023.09.09.
Kép: Pelikán János/Képszerkesztőség

 

A nyár további részében pedig még erre lehet számítani: 

  • Folyamatos fotó- és képzőművészeti kiállítások
  • Workshopok rengeteg témában: a festéstől a zenéig, a városi életmódtól az utazásig
  • Előadások és események a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében
  • Gyerekprogramok 
  • Vigyél egyet – hozzál egyet! - könyvespolc
  • Változatos zenei rendezvények

Akinek van ötlete és ideje saját programokat dédelgetni, az megkeresheti közvetlenül a szervezőket is. Ehhez nem kell több, mint egy jól célzott levél a viadukt.rendezveny@gmail.com email címre.

A nyitóeseményről itt lehet többet megtudni.

(Kiemelt kép: Képszerkesztőség)