KULTÚRA

Több mint 35 helyszínen korcsolyázhatunk a Jégpályák Éjszakáján


Január 20-án meghosszabbított nyitvatartással, programokkal, DJ szettekkel és jégdiszkóval várja a korizókat a Jégpályák Éjszakája, méghozzá négy központi helyszínen.

A Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan a Jégpályák Éjszakája országosan több mint 35 helyszínen várja mindazokat, akik a szeretnek korcsolyával a jégen hasítani, amely során a jégcsarnokok és a jégpályák izgalmas programokkal, játékokkal és meglepetésekkel várják a látogatókat.

Az esemény kiemelt helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol hosszabbított nyitvatartással 16-20 óra, illetve 21.30-24 óra között várják a korcsolyázókat. A pálya mellett pedig egy komplett gasztrofalu fog felépülni, ahol kürtőskaláccsal, lángosozóval, forró csokoládéval várják a látogatókat.

Budapesten a Műjégpályán kívül pedig fesztiválozhatunk a Budapest Parkban, a Hello Buda Winterland-ben, a Budai Jégkert jégpályán, a Belvárosi Korizón, az Etele Téri jégpályán, a Tüskesátorban a Mátyásföldi Jégcsarnokban és a Bókay-kertben.

A részletes programról ide kattintva lehet tájékozódni.

(Kiemelt kép: Merész Márton/Énbudapestem)