KULTÚRA

Az ország legnagyobb házavatójára készül Dzsúdló a Budapest Parkban


Dzsúdló idén májusban egyszer már telepakolta a Parkot, csütörtökön pedig egy több szempontból is rendhagyó koncertre készül.

Dzsúdló kétségkívül az egyik legfelkapottabb és legnépszerűbb előadó ma Magyarországon, dalait több millióan hallgatják világszerte, és folyamatos teltházak előtt zenél az ország minden részén. Nemrég két új dallal, a Függő és a Rosszlány cíművel jelentkezett, amihez egy különleges látványvilágú monstre videoklipet is készítettek. A két új szerzemény azóta is hasít az összes online platformon, és nem mellesleg előfutárai Dzsúdló szeptemberben megjelenő harmadik nagylemezének, ami a Kuncugi címet viseli majd.

Csütörtökön pedig egy különleges „házibulira” invitálja a közönséget, méghozzá zenekari felállásban, amely a szervezők szerint éppen azt a közvetlen és emberi hangulatot fogja reprezentálni, ami miatt ennyire kedveli őt a közönség.

Dzsúdló egyébként kifejezetten erre a koncertre tervezett látványvilággal készül. Ahogy egy fogalmazott, ezúttal kicsit elengedi a „megszokott” kellékeket, és az egész berendezés sokkal inkább egy színházi színpadra hasonlít majd. Ezen kívül ígérete szerint a setlist tekintetében is le fog zárni egy korszakot, így lesznek olyan dalok, amiket egy jó ideig valószínűleg a Parkban hallhatnak majd utoljára.