FRISS

Videó: Star Wars szereplők lepték el a Deák téri metróállomást


Május negyedikén, a nemzetközi Star Wars-nap alkalmából jedik és rohamosztagosok lepték el a felújított M3-as metró Deák Ferenc téri metróaluljáróját. May the 4th be with you!

Meglepődhettek, akik csütörtök reggel a 3-as metróval utaztak, az aluljárót ugyanis a Star Wars szereplői lepték el a világnap alkalmából.

@enbudapestem May the 4th be with you! A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából jedik és rohamosztagosok lepték el a felújított Deák téri metróállomást! Ti kivel csinálnátok közös képet? #budapest #hungary #starwars #may4th #maythe4thbewithyou #azerolegyenveled #m3metro #enbudapestem #fy #fyp #viralvideo #viraltiktok #foryou #4upageシviral ♬ Scenes where Darth Vader and monsters appear(782200) - Hollywood Labo

A rendhagyó performanszon Karácsony Gergely főpolgármester is részt vett, aki a Blikknek elárulta, fiától kapta kölcsön a fénykardot, amivel a helyszínre érkezett.

A lapnak a főpolgármester hozzátette: „Imádom a Star Wars történetét, mert a sötét és a világos oldal harcán keresztül szépen leírja a körülöttünk lévő világot, és bemutatja az emberi civilizáció alapértékeit is. A kedvenc karakterem Han Solo, aki a szemünk láttára válik cinikus nihilistából a jó oldal fontos szereplőjévé, miközben megőrzi a korábbi vagányságát is”.

May the 4th be with you!