FRISS

Nincs ünnep lezárások nélkül, itt a BKK tájékoztatója


A nemzeti ünnephez kapcsolódó programok miatt március 15-én, szerdán közúti korlátozásokra, és emiatt közösségi közlekedési változásokra kell készülni a belvárosban, hívja fel a figyelmet a BKK. 

Mint írják, délelőtt a Kossuth Lajos tér–Alkotmány utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Károly körút–Múzeum körút útvonalon, valamint egész nap az Andrássy út Nagykörúton belüli szakaszán lezárások lesznek, ezért a BKK azt javasolja a gépjárművel közlekedőknek, hogy

kerüljék el a belvárost.

A társaság a kötöttpályás közlekedési eszközök, különösen a metrók használatát javasolja, a bkk.hu/nemzetiunnep oldalon pedig folyamatosan tájékoztatást ad a közösségi közlekedési változásokról.

Az M3-as metró március 15-én egész nap Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont, valamint Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között jár, a belvárosi szakaszon metrópótló busszal lehet utazni.  

A BKK járatai március 15-én a vasárnap és ünnepnapokon érvényes menetrendjük szerint indulnak, azonban az ünnepi programokhoz kapcsolódóan

nagyobb térségi lezárások lesznek,

amik jelentősen érintik a közösségi közlekedést is.

A változtatásokról ide kattintva lehet részletesen olvasni.

A közlekedési változásokról és lezárásokról a BKK folyamatosan tájékoztatást ad. A közösségi közlekedéssel kapcsolatos, folyamatosan frissülő információk a már említett bkk.hu/nemzetiunnep mellett a BKK Info oldalon és a közúti információk a BKK Info – Közút oldalon is olvashatók.