KULTÚRA

Hello Európa! fesztivál a Szabadság hídon és a Városháza Parkban!


Ötnapos fesztivállal, elképesztő mennyiségű programmal ünnepeljük meg, hogy 20 éve lett Magyarország az EU tagja. Kattints az ingyenes programokért!

Olyan különleges eseményen vehetünk részt, ami 2024. május 1-5. között számtalan családi, kulturális, zenei és fényművészeti programot ajánl a főváros több pontján – a Városháza Parktól a Károly körúton és a Szabadság hídon át egészen a Móricz Zsigmond körtérig lehet az évfordulót szervezett formában ünnepelni! 

Majális, fényfestés, koncertek, jógázás a lezárt Szabadság hídon és még rengeteg budapesti élmény várja a látogatókat! A gyerekeknek számos koncert, pantomim és bűvész show, bábelőadás, kézműveskedés lehet vonzó program.

Helló
Kép: Budapest brand

Gyerekeknek és szüleiknek is megéri megvárni, amíg lemegy a nap, mert utána épületvetítés lesz a Fővám téri vásárcsarnok homlokzatán, a Ferenciek terénél, az aluljáró egy időre a hang és a fény immerzív szentélyévé válik és rendhagyó fényművészeti installáció költözik a Városháza Díszudvarára is. 

A Városháza Passzázs klub- és bulihangulattal várja majd azokat, akik nem bírnak a lábukkal, a gigantikus-nosztalgikus koncertek rajongóit viszont a 20 év, 20 sláger elnevezésű program fogja szórakoztatni.

Az esemény iránt itt lehet érdeklődni.