FRISS

Idén is elindult a Mikulástroli


Immár kilencedik alkalommal ünnepi díszbe öltöztetett járművön várja a Mikulás és segítője az utasokat december 5. keddtől december 18. hétfőig. A Cipősdoboz Akció keretein belül leadhatod adományaidat is, amiket a BKK és a BKV Zrt. idén is a Baptista Szeretetszolgálatnak juttat el.

A 72-es, a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és a 82-es trolibusz vonalán kedd délutántól bárki találkozhat a Mikulással. Az utasok december 18-ig nemcsak együtt utazhatnak vele a Mikulástrolin, hanem leadhatják a cipősdobozba csomagolt ajándékokat is. A trolibusz vonalán december 18-ig lehet majd utazni, utána január 7-ig fénytroliként közlekedik.

Az ünnepi külső mellett a Mikulástrolin dekoratív utastér fogadja a BKK utasait, ahol a Mikulás és a Manó személyesen veszi át a gyerekeknek szánt adományokat. A Mikulástrolin normál díjszabás szerint lehet utazni, a járat részletes menetrendjéről ezen a linken lehet tájékozódni.

A Baptista Szeretetszolgálat idén 20. alkalommal hirdette meg a Cipősdoboz Akciót, a Mikulástrolin összegyűjtött ajándékokat a rászoruló gyermekeknek juttatják el.

A cipősdobozba tett ajándékokat az alábbi BKK Ügyfélközpontokban is le lehet adni:

  • Keleti pályaudvar ügyfélközpont (VII., Baross tér, metróállomás, aluljáró szint)
  • Kelenföld ügyfélközpont (XI., Kelenföld vasútállomás, metróállomás, aluljáró szint)
  • Széll Kálmán tér ügyfélközpont (II., Széll Kálmán tér, metróállomás)
  • Szentlélek tér ügyfélközpont (III., Szentlélek tér, HÉV-állomás)

Nézd meg a videónkat! Ha nem töltődik be elsőre, frissítsd az oldalt!

@enbudapestem Idén nyolcadik alkalommal indult útjára a Mikulástroli, ahol idén is a Mikulásnak és segédjének lehet leadni a cipősdobozba csomagolt ajándékokat, amiket a BKK a Baptista Szeretetszolgálatnak juttat el! A Mikulástrolival a 72M, a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és a 83M trolibusz vonalán január 8-ig lehet utazni  #santa #santaclaus #télapó #mikulás #budapest #énbudapestem #fy #fyp #magyartiktok #tiktok #tiktokgood #musically #love #follow #followforfollowback #like #music #tiktokmemes #cute #likeforlikes Santa Tell Me - Ariana Grande

Kiemelt kép és galéria: Merész Márton/Énbudapestem