KULTÚRA

Hatalmas hangulat, bulizó utasok – videón a bulivillamos első napja


A tavalyi elképesztő siker után idén ismét kigurult a bulivillamos, a város egyik legkülönlegesebb, mozgó bulihelyszíne! November 16-18 között, a 49-es villamos vonalán, délután 5-től este 11-ig bárki bulizhat a munkából, iskolából hazafelé menet, aki regisztrált az ÉnBudapestem applikációban.

Budapest 150. szülinapja alkalmából, de most a 49-es vonalán, Kelenföld és a Deák Ferenc tér között 3 napon át DJ-k zenélnek azoknak, akik jegyet váltanak az esti party-ra! Ha regisztrálsz az ÉnBudapestem applikációban, nyisd meg a Bulivillamos eseményt, egy gombnyomással le lehet tölteni a digitális jegyet, és már csak el kell kapni a villamost. 

A fergeteges hangulatról minhárom nap DJ-k gondoskodnak, csütörtökön Pure Lust, pénteken LavaLava, szombaton pedig Pumped Gabo áll majd a pult mögött.

Nézd meg videónkat az első nap fergeteges hangulatáról - amennyiben a videó nem tölt be elsőre, frissítsd az oldalt!

@enbudapestem Elindult a bulivillamos, Budapest 150-ik születésnapja alkalmából Regisztráció és részletek az ÉnBudapestem applikációban! #bulivillamos #budapest #énbudapestem #fy #fyp #magyarinsta #instagood #musically #love #follow #instagram #followforfollowback #like #music #instamemes #cute #likeforlikes #instahot #duet #hot Can't Get You out of My Head - Mondello'G & LAUWEND & Gaullin

Fontos információk

Előzetes regisztráció nélkül nem lehet felszállni a bulivillamosra, illetve fel- és leszállni csak a Kelenföld vasútállomás és a Deák tér megállókban lehet.

Egy útra maximum 80 főt tud fogadni a járat, az utasok érkezési sorrendben szállhatnak fel a villamosra.
 
Regisztrálni az ÉnBudapestem applikációban lehet, a Bulivillamos eseményt a Kedvezmények Budapesti szülinap rovatában található, ahol megszerezhető a felszálláshoz szükséges kép!

A bulivillamos menetrendje

2023. 11. 16. | 17:00 - 23:00

2023. 11. 17. | 17:00 - 23:00

2023. 10. 18. | 17:00 - 23:00

Az ennél is pontosabb menetrend az énBudapestem applikációban található.

-
Kép: Szlazsánszky Filip/Énbudapestem