FRISS

Szombaton vehetsz még 150 forintért fürdőjegyet - ha van budapesti lakcímkártyád


A budapesti fürdőkbe 150 forintért lehet jegyet váltani Budapest 150. születésnapjára. A fővárosban 1,7 millióan élnek, a jegyek pedig gyorsan fogynak – mi szóltunk.

Péntek éjfél után a fővárosi lakcímkártyával rendelkezők 150 forintért vehetnek jegyet 2023. november 17-ére, péntekre a budapesti fürdőkbe.

Amikor ezt olvasod, már rengetegen váltottak 150 forintos fürdőjegyet a november 17-i, Budapest születésnapját ünneplő akció keretein belül. Ők biztosra akartak menni, és időben letöltötték az ÉnBudapestem applikációt (és éltek elővásárlási jogukkal).

Ma reggelre elfogyott az erre a célra elkülönített kétezer jegy. Holnap több mint nyolcezer jegy áll rendelkezésre azoknak, akik nem töltötték le az applikációt, de van budapesti lakcímkártyájuk.

Az akcióban ezek a fürdők vesznek részt: Csillaghegy, Dandár, Gellért, Lukács, Palatinus, Paskál, Pesterzsébet, Rudas és Széchenyi. A történelmi fürdőkbe egy személy 2 darab jegyet vehet (a másik embernek is budapesti lakcímkártyával kell majd rendelkeznie), a többi fürdőbe személyenként 4 darab jegyet engedélyez a rendszer (itt is minden jegy lakcímkártyához kötött és névre szóló lesz).

Az akció részleteiről és a kivételes, délelőtti és délutáni nyitva tartásról itt írtunk.

A belépő tartalmazza a medencék és szaunák használatát szekrényhasználattal /kabinhasználattal. Papucs viselése kötelező lesz, viselni viszont csak akkor fogod tudni, ha elhozod magaddal a budapesti lakcímkártyádat (a jegyeken szereplő névnek/neveknek azonosnak kell lennie a budapesti lakcímkártyán/lakcímkártyákon szereplő névvel).

Jegyvásárlás: https://jegyek.budapestgyogyfurdoi.hu

(Kiemelt kép: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség)