KULTÚRA

Elindult az ÉnBudapestem applikáció


Elindult az ÉnBudapestem applikáció, a budapestieknek szóló, városi szabadidős életet és kultúrát segítő alkalmazás, melyből értesülhet aktuális programokról, olvashat híreket és kaphat kedvezményeket a főváros intézményeiben.

Az ÉnBudapestem applikációra regisztrálók 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron válthatnak bérletet, és fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez.

Júniustól 5-től az app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet.

ÉnbudapesTem
Kép: /ÉnbudapesTem app

 

A főváros szeretné ellensúlyozni a megemelkedett lakossági és önkormányzati terheket, még sikeresebbé, ugyanakkor elérhetőbbé tenni a kulturális programokat. A Budapest Brand nZrt. ÉnBudapestem applikációja segítségével a városlakók továbbra sem szorulnak ki a lehetőségekből, a fővárosi intézmények pedig magasabb látogatószámra számíthatnak.

Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya használata a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

Bővebb információ: https://enbudapestemapp.hu/