KULTÚRA

Hetente lesz ingyenes metrókoncert a Fővám téren – indul a Dalos pont


A közlekedési kultúra napján, csütörtökön mutatkozik be a fővárosi metróvonal első Dalos pontja: aztán jövőhéttől már minden szerdán várják a közönséget.

A Fővám téri metróállomáson található szpot az első helyszín, ahol a BKK metrókoncertekkel dobja fel az utazók napját. Bár az első alkalom csütörtökön, május 11-én 16 és 19 óra között lesz, igazodva a közlekedési kultúra napjához, de a jövőben minden héten szerdán 16 és 19 óra között hallgathatunk élőzenét a délutáni csúcsidőben. 

Kelenfold
Kép: Facebook

 

A fellépők az alternatív pop-rockot játszó Kelenføld (16 és 17 óra között), valamint az OSSO (17 és 19 óra között) lesznek.

A pontos helyszín az M4-es metró Fővám tér metróállomásának középső szintje. A koncertek díjmentesek, de ne feledjétek, hogy a metró területére csak érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

-
Kép: BKK

Ha zenész vagy, és fellépnél a Dalos ponton, elméletileg erre is lesz lehetőség: az ígéretek szerint a BKK május 17-től megnyitja a Dalos pont zenészeknek szánt jelentkezési felületét. Ehhez további információt egyelőre nem találtunk, de figyeljétek a BKK oldalát.

(Kiemelt képünk: Fővám tér metróállomás / Forrás: BKK)