KULTÚRA

Ingyenes koncertek és rendhagyó majális lesz a Városháza Parkban


A 150 éves Budapestnek és lakóinak rendhagyó május 1-i majális is dukál, zenével, családi programokkal és bizony szakszervezeti találkozóval. Ráadásul mindez egy különleges helyszínen, hiszen a hosszú hétvégére a Városháza Park zárt részei is megnyílnak.

A háromnapos városi majális – április 29. és május 1. között – ingyenes és formabontó programokkal vár mindenkit a belváros szívében. 

A Városháza Parkban hétvégén reggel 10 és este 18 óra között színes családi programokat kínálnak a szervezők. A Napfényes Művészeti Műhely jóvoltából kézműves foglalkozások és körhinta várja a gyerekeket. Érzékenyítő programot biztosít a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete, az érdeklődők megismerkedhetnek a látássérültek hétköznapjaival, kipróbálhatják az akadálymentesített játékaikat, például a sakkot vagy a malmot, de betekintést nyerhetnek a Braille-írás és -olvasás rejtelmeibe is. 

-

A Kisszínpadon bábszínház, pantomim, táncműsorok, artisták, koncertek várják a kicsiket és nagyokat, május 1-én pedig feldübörögnek a hangfalak, és a 16 órás kapunyitás után három fergeteges koncert lesz. 17 órától a Midlife Crisis, 18.30-tól a Balkan Fanatik és 20.30 után a Kelemen Kabátban játszik!

A részletes programot itt találjátok.