STÍLUS

Vízipisztolycsata országos rekordkísérlet – még nem késő csatlakozni!


Budapesten a Palatinus strandon szervezik a központi rekorddöntést, de virtuálisan 40 helyszín többezer pisztolyhősével lehet majd harcolni.

A Magyar Fürdőszövetség tagfürdői bevonásával évek óta szervez olyan közös programokat, amelyek hozzájárulnak az itthoni fürdők és ezek sokszínűségének minél szélesebb körben megismertetéséhez, illetve egyáltalán a fürdőzés népszerűsítéséhez. Tavaly nyáron a szövetség szervezte meg az országos vízipisztolycsatát, a nyári szezont nyitó esemény ez évben is a népszerű strandjátékhoz kapcsolódó rekordkísérlet lesz. A program tervezett időpontja 2024. július 6. (szombat), 14 óra, amikor majd 15 percen át tart majd a vízipisztolycsata minden helyszínen. Országszerte ez alkalommal is 40 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez

Időpont: 2024. július 6. (szombat) 14 óra / érkezés 13:00 órától

Helyszín: Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő (Margitsziget)

2023.08.19.
Kép: Barta Bálint/Képszerkesztőség

 

Programterv:

13:30-tól Érkezés - DJ Dominique ráhangoló műsora

14:00 Országos vízipisztolycsata a strandmedencében és rekordkísérlet a Magyar Rekord Egyesület irányításával, DJ Dominique műsorvezetésével

14:15 Vízipisztolycsata – ameddig a vendégek és a vízipisztolyok bírják

15:00 Eredményhirdetés

A rekordkísérlet célértéke az országban egy időben legtöbben vízipisztolycsatát játszó fürdőzők száma. Különlegessége továbbra is az, hogy az „egy helyszín” egész Magyarországot jelenti majd, vagyis nem csak egy helyszínen tart majd vízipisztolycsata, egy időben több ezren vehetnek részt az ország különböző pontjain – a telekommunikáció segítségével – összekapcsolva. A résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya, melyet a Magyar Rekord Egyesület egy alkalmazáson keresztül, elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal összekötve koordinál és hitelesít.

Az országos lefedettség most is lehetővé teszi, hogy a vízipisztolycsatában részt venni kívánó vendégek elérhető közelségben találhatnak ehhez fürdőt. Családok, baráti társaságok, felnőttek és gyerekek – mindenkit örömmel várnak a fürdők egy önfeledt vízipisztolycsatára!