Zöld Budapest Tanácsadó Iroda

A pénztárcánkat, egészségünket, életminőségünket érintő témákban nyújtunk ingyenes szakértői tanácsadást a Zöld Budapest Tanácsadó Irodán keresztül:

– A Fővárosi Önkormányzat ökomenedzserei a HungAIRy projekt keretében a helyes fűtési technikák, komposztálás, energiahatékonyság, öko-autóvezetés kérdéseiben állnak az érdeklődők rendelkezésére.

– Budapest Nappal hajtva Tanácsadó Iroda: Ingyenes napelemes tanácsadó szolgáltatással segítjük a lakosságot a felmerülő napelemes beruházásokhoz kapcsolódó műszaki, szakmapolitikai kérdéseik megválaszolásával és a döntéshez szükséges információval. A tanácsadó iroda hetente 3 alkalommal fogadja a budapesti lakosokat. A kényelmesebb kiszolgálás érdekében online időpontfoglalást kínálunk a budapest.hu honlapon keresztül.

– A RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ munkatársai a magánlakások és házak energetikai felújításának hatékony, költségkímélő lebonyolításáról nyújtanak teljes körű lakossági tanácsadást a tervezéstől a finanszírozáson át egészen az üzemeltetésig. Közreműködnek a települési mobilitási tervek és munkahelyi közlekedési tervek kidolgozásában, és tájékoztatást adnak a levegőminőség javítását célzó hazai és uniós pályázatokról.