FRISS

Vajna Tímea 1,3 milliárd forintért adta el budai luxusvilláját


Ez a bejegyzés egy közvetítés része.

Tovább a közvetítéshez

A frissen megházasodott üzletasszonynak alig negyedév leforgása alatt sikerült eladnia rózsadombi ingatlanát.

Vajna Tímea, Andy Vajna filmproducer özvegye tavaly október óta árulta a Budapest egyik legpatinásabb részén, a Rózsadombon található luxusvilláját. Mint a Blikk írta,

1,3 milliárd forintért sikerült eladnia a három évvel ezelőtt saját maga által vásárolt és tulajdonolt ingatlanát.

Vajna Tímea a producer halála után ebben a villában akart tiszta lappal új életet kezdeni, végül Amerikában találta meg a számításait, és mivel már életvitelszerűen is ott él, nincs szüksége egy budapesti otthonra.

„Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új” – fogalmazott az Instagramon hónapokkal ezelőtt Vajna Tímea.

A lap hozzáteszi: nem csoda, hogy a villa még a pangó ingatlanpiaci helyzet ellenére is viszonylag hamar gazdára talált, hiszen amellett, hogy tökéletes állapotban van, minden igényt kielégít:

A 403 négyzetméteres, háromszintes, modern stílusban épült, hatalmas ablakokkal teli okosotthon egy 1262 négyzetméteres telken található, benne négy hálószoba, két gardrób, három fürdőszoba, nappali, konyha, ebédlő, dolgozószoba és tágas garázs gondoskodik a kényelemről.