Külsős, medior UX/UI designert keres a Budapest Brand

Dolgoztál már egy világvároson?  

Mi a Budapest Brand nZrt-nél a magyar főváros új arculatának felépítésén munkálkodunk.  

Egy olyan várost szeretnénk, melyben az itt élők és az ide látogatók otthonoson vesznek el és találják meg magukat. Egy hely, ahol szabad emberek éreznek és szeretnek.  

Ehhez eseményeket szervezünk, kampányokat indítunk, valamint új kommunikációs csatornákat nyitunk, hogy közvetlenül tudjunk szólni a városlakókhoz, és persze azért, hogy nekik is legyen beleszólásuk abba, mi és hogyan történik körülöttük Budapesten.  

A munkát a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. (BVA) és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) összeolvadásával létrejött Budapest Brand nZrt-ben végezzük, ahová csapattagokat keresünk a fenti célok eléréséhez.   

Egyik feladatunk olyan digitális megoldásokat szállítani, melyek a budapestiek és az idelátogatók életét könnyítik meg, színesítik, és melyeket könnyen és szeretettel használnak.  

Digitális csapatunk felel a Budapest fejlesztési stratégiájával összehangolt digitális szolgáltatások létrehozásáért, összehangolásáért és működtetéséért.  

Projektjeink: budapestinfo.hu, enbudapestem.hu, fővárosi szolgáltató partnerek weboldalai, Budapesten élők és Budapestre turisztikai céllal látogatóknak szóló mobil applikáció, CRM rendszer, rendezvény támogató weboldalak és rendszerek, egyéb Budapest Brandhez tartozó projektek.  

3 fős design csapatunknak annyi izgi projekten kellene egyszerre dolgoznia, hogy nem győzzük. Ezért van szükségünk a te segítségedre.   
Első körben külsős munkatársat keresünk, aki határozott időre, három hónapra be tud segíteni nekünk, de lehet, hogy ez hosszú távú együttműködéssé alakul majd.   
Bár ez egy külsős pozi, jó lenne, ha nap közben is ráérnél néha, hogy gördülékenyen tudj egyeztetni a csapat többi tagjával, és jó lenne, ha néha be tudnál jönni hozzánk a Deák téri irodába, mikor épp egyeztetni kell. Ez azért is fontos, mert szeretnénk, ha teljes értékű csapattagnak éreznéd magad, részt vennél a közös meetingeken, vagy a nap végi levezető társasozásban. 
A munkádat a design csapat vezetője, és annak a terméknek a PO-ja fogja segíteni, amin dolgozol. Ahogy írtuk, több termék tervezése is pörög egyszerre nálunk. Veled együtt találjuk majd ki, hogy melyik legyen az, aminek te leszel a designere. Igyekszünk majd olyat találni, ami megfelelő kihívás a számodra, és tudsz benne fejlődni, de nem is érzed lehetetlennek.  
Ha van min. 2 év tapasztalatod digitális termékek tervezésében, és tudsz önállóan user interjú scriptet összeállítani, és az sem ijeszt meg, ha Figmában komponenseket kell létrehoznod az épp futó projekthez, akkor te vagy a mi emberünk.  

Feladataid lesznek:    

  • A digitális és a design csapat vezetője által meghatározott termék tervezésért felelsz majd. Az adott projekt állapotától függően bekapcsolódsz majd termék aktuális életszakaszába, és megkapsz minden segítséget, hogy felvedd a fonalat.  
  • A designcsapat vezetőjének segítségével interjú forgatókönyvet írsz, interjúkat vezetsz külső és belső stakeholderekkel. Ezeket prezentálod, a kutatási eredményekből következtetéseket vonsz le, amiket beépítesz a tervezés folyamatába.   
  • Drótvázat, user flowt, információs architektúrát készítesz.    
  • Felületi terveket készítesz az adott termék arculatának figyelembevételével.   

Amit kínálunk:   

  • rugalmas munkaidő  
  • vállalkozási szerződésen keresztüli munkaviszony  
  • részt vehetsz a Budapesten lakó és az ide látogató emberek jelentős részét érintő fejlesztésekben   
  • egy fiatal, de tapasztalt digitális szakemberekből álló csapat tagja lehetsz  

Ha érdekesnek találod a feladatot, várjuk jelentkezésedet itt az Online űrlapon keresztül.  

Beküldési határidő: 2021. július 31.