Budapest a tiéd is!

Olyan Budapestet szeretnénk, ahol mindenki otthon érzi magát, ami mindenki számára élhető.

A város tereit sokan és sokféleképpen használjuk. Ugyanaz az utca egyikünknek otthon, másikunknak munkahely, miközben a harmadik kávézni, a negyedik látogatóba jár ide, az ötödik minden nap keresztülbiciklizik rajta, a hatodik meg csak parkolni szokott itt.

Amikor egy utcának a jövőjéről döntünk, olyan párbeszédre van szükség, ahol mindenkit meghallgatunk. Mondd el, neked mitől lenne élhetőbb a város!

Nem fáj a forgalomcsillapítás!

A Belvárosban a hatvanas évek óta folyamatosan zajlik a forgalomcsökkentés, minden évtizedre jutott valami jelentős eredmény. Természetes, hogy ez a munka a húszas években is…

Milyen városban szeretnénk élni?

Élhető város címmel új rovatot indítunk, ahol bemutatjuk, hogyan lehet Budapest olyan város, ahol mindenki igazán otthon érzi magát. Mert Budapest a tiéd is.

Mi változzon a Budafoki úton?

A cél, hogy élhető és élő út jöjjön létre, ahol a széles járdán egymás mellett sétálhatnak az emberek, az utat árnyékot adó fák szegélyezik.

Segít Óbudának az új forgalmi rend?

Az eddigi 60 helyett 50 km/h-val lehet maximum haladni a Szentendrei út elején és a Vörösvári úton. Ez érdemben nem befolyásolja az eljutási időket, de…

Hírek